Status Camp Neset i Østersund

Før avsluttende og siste dag i årets Storsjøcup står Neset FK igjen med to lag i sluttspillet. Hele tre lag kvalifiserte seg til A-sluttspill; Jenter 12, Gutter 15 og Gutter 16, men etter tøff motstand i hhv 1/16- og 1/8-finaler var det kun Gutter 15 som klarte å spille seg helt fram til en semifinale-plass. I kvartfinalen beseiret de Tiller komfortabelt 3 – 0.

I B-sluttspillet er det Gutter 12 som har klart seg fram til siste dag etter stadig forbedring av lagspillet gjennom fredagens kamper. Kvartfinalen mot Charlottenlund endte hele 7 – 3 i favør Neset.

Det er god stemning blant de mange Neset-supporterne som har møtt opp i Østersund denne uka. Stor heia-gjeng på kampene, mediadekning i lokalpressen og med utdeling av ildsjelpris til Stein Aursand og oppmerksomhet til Gutter 14 som «ukens lag» fra Trønderavisa, NTE og Sparebank1, har klubben gjort seg bemerket på mange vis i tillegg til at lagene også oppnår gode sportslige resultat.

Heia Neset FK! Even Bratsvedal Berg gleder seg stort til å kunne få delta selv på Storsjøcup. Inntil videre koser han seg på Camp Neset i Østersund.
Heia Neset FK! Even Bratsvedal Berg gleder seg stort til å kunne få delta selv på Storsjøcup. Inntil videre koser han seg på Camp Neset i Østersund.

Neset er «små» sammenlignet med naboklubber som Verdal, Stjørdals-Blink og Steinkjer, men vi viser at det er fullt mulig å skape et stort og godt engasjert miljø rundt idretten på alle plan. Det skal Neset være stolt av!

Det blir spennende å se om det også kan ende opp med finaleplass for Gutter 12 og 15. Vi ønsker lagene lykke til!

 

Legg inn en kommentar