Klart for Frostadan

Fredag ettermiddag var det full aktivitet på området i og rundt Frostahallen for å gjøre alt klart til Frostadan  med utstilling og aktiviteter på lørdag kl 10-15 og Hallfest på kvelden.

Felleskjøpet tidlig på plass for montering av stand
Felleskjøpet tidlig på plass for montering av stand

Regn og dårlig vær tidligere i uka har ikke lagt en demper på dugnadsiveren og forventningene arrangementskomiteen har for dagen. Med rekordmange 50  utstillere har oppslutningen fra næringsliv, lag og foreninger vært enestående i forkant av bygdadagen.

Klargjøring av Frostahallen til årets Frostadan
Klargjøring av Frostahallen til årets Frostadan

Og skal vi tro Yr.no kan det ligge an til godt vær fra lørdag morgen slik at publikum også besøker de mange utstillerne som har plass utendørs. Frostadan Mesternes mester foregår uansett rett foran den nye tribunen på Vinnatrøa, så her blir det greit uansett vær. Likedan byr «ølteltet» på muligheter for både godt drikke og god mat under tak.

Nytt av året; eget telt med servering av øl fra Klostergården og salg av grillmat ved Frosta IL Ski. Norsvin sponser grisen!
Nytt av året; eget telt med servering av øl fra Klostergården og salg av grillmat ved Frosta IL Ski. Norsvin sponser grisen!

Ett av spenningsmomentene var om kornåkeren ved Vinnatrøa ble klar nok til tresking for å kunne gi rom til ekstra parkeringsplass. Til tross for litt grønnskjær ordnet dette seg greit slik at man unngår alt for store trafikkmessige utfordringer.

Parkeringsplass på kornåkeren ved siden av Vinnatrøa. I tillegg blir det parkering nedetter Vinnabakken som blir enveiskjørt med innkjøring fra skolen og nedover.
Parkeringsplass på kornåkeren ved siden av Vinnatrøa. I tillegg blir det parkering nedetter Vinnabakken som blir enveiskjørt med innkjøring fra skolen og nedover.

Man forventer stor tilstrømming av frostinger, deltids-frostinger og andre tilreisende til Frostadan. Bygdedagen befester sin posisjon som et viktig sosialt og kulturelt møtested i tillegg til å være et utstillingsvindu for hva næringsliv, lag og foreninger har å by på.

Sentral dugnadsgjeng bak Frostadan: Anne Grete Aas flankert av Ola Asklund og Stein Aursand
Sentral i dugnadsgjengen bak Frostadan: Anne Grete Aas flankert av Ola Asklund og Stein Aursand

Likedan håper komiteen at det blir godt oppmøte på Hallfesten. Det er her de fleste dugnadsinntektene til Neset FK kommer inn i forbindelse med arrangementet. Vi satser på at frostingene kjenner sin besøkelsestid og støtter opp om fotballklubben!

Vel møtt!

Legg inn en kommentar