«Mudrace» for FMK i Hemne

Sist helg ble fjerde runde i Midt-Norsk Mesterskap i motocross arrangert i Hemne. Som følge av det ekstremt våte været ble det et skikkelig «mudrace», og utøverne fikk virkelig prøvd seg.

Fra Frosta Motorcross Klubb (FMK) stilte Sigurd Gorset, Bedine H. Røsvik, Harald H. Røsvik, Ingrid H. Røsvik, Emil Gran, Lasse Eggen, Tobias Valberg og Joakim Reitan.

Ingrid Haugen Røsvik (bilde fra klubbmesterskapet i 2016)

For første gang fikk tre av FMK sine førere med seg premie fra èn og samme klasse. I mx Åpen tok Tobias Valberg 9. plass, Lasse Eggen 8. plass mens Joakim Reitan nådde pallen med en sterk 2. plass! Harald H. Røsvik fikk også med seg premie hjem etter en bra 10. plass.

Premiesanking for FMK i Hemne, fra venstre: Lasse Eggen, Joakim Reitan og Tobias Valberg.

Nok en Midt-Norsk runde er godt gjennomført av alle utøverne i klubben. Sett ut fra de ekstreme forholdene var man glad for at alle kom seg gjennom løpet uten skader. Nå gjenstår det to runder i MNM; neste løp kjøres i Mosjøen 2. og 3. september før det hele avsluttes i Molde 23. og 24. september. Vi ønsker FMK lykke til!