Kan bli «Vilt forelska» i Frosta!

Under årets utgave av Frostadan – Trøndelags lengste sommerdag – blir det Sommerkonsert med Charlotte Audestad i Logtun kirke onsdag 8.august kl 19:00!

Den munnrappe sangfuglen fra Hitra har siden sitt første album i 2013 «På feil si’ av vei’n» blitt en etablert artist i det trønderske musikklandskapet med sin særegne visepop. Hun ble for alvor kjent i 2015 da hun var med på å «overtale» Marit Bjørgen til å fortsette langrennskarrieren med sin hyllest «Ikke gi dæ no».

Charlotte Audestad er blitt flittig spilt på NRK Trøndelag de siste åra, og mange har stiftet bekjentskap med hennes varierte låter med fart og spenning til melankoli og ettertanke.

Samfunnsengasjement har hitterværingen flust av, sist vist gjennom opptreden i Vår frue kirke under støttekonserten til Abbasi-familien og musikalsk auksjonsbidrag til Krafttak mot kreft på Hitra.

Charlotte Audestad trio kommer til Logtun kirke onsdag 8.august

Hun har nå gitt ut tre norskspråklige album, og fikk Hitra kommunes kulturpris i 2016. Hennes kanskje hittil største hit er låta «Vilt forelska» – en frisk og glad kjærlighetslåt.

I en kommentar til Frostaporten forteller Charlotte at hun sist sommer padlet fra Trondheim til Tautra og overnattet under åpen himmel. Det ble sommerens vakreste dag og natt – helt fantastisk! Vi håper konserten i Logtun kirke vil bekrefte det positive inntrykket og at hun blir helt vilt forelska i Frosta!

Det vil bli en eksklusiv og intim konsert i vakre og stemningsfulle Logtun kirke med en artist som garantert vil gi publikum en god sommerfølelse. Kirka har fantastisk god akustikk og vil gi en ramme rundt konserten som innbyr til et lyttende møte med en «frisk» Charlotte Audestad på mange måter!

Audestad stiller som trio sammen med musikerne Kriss Stemland og Bjørn Ola Ramfjord Johansen.

Billetter

  • Billettpris: 350,-
  • Grupper (over 10 stk): 330,-

Billetter selges via kultar.no eller

  • Frosta: Coop Extra Frosta på Frostasenteret
  • Levanger: Narvesen, Magneten og Sørby Handel, Ekne
  • Verdal: Coop Mega og Vuku
  • Inderøy: Coop Straumen og Mosvik
  • Steinkjer: Narvesen, Amfi

Logtun kirke har begrenset antall plasser, så her gjelder det å være tidlig ute for å sikre seg billett!

Konserten med Charlotte Audestad inngår som del av årets sommerkonserter i Logtun kirke.

Du finner mer info om konserten på hjemmesidene til Frostadan. Den inngår i programmet både for sommerkonsertene og årets utgave av Frostadan som spenner om aktiviteter i hele uke 32.

Legg inn en kommentar