Neset Jenter 12 tok pokalen hjem!

Det ble en lang og fantastisk fin uke på Storsjøcup for Nesets jenter 12, både på og utenfor banen. Da de reiste hjem hadde de sikret seg seier i finalen for B-sluttspillet, og kunne ta med seg en gjev pokal og gode minner i bagasjen tilbake til Frosta!

Neset FK J12 – vinnere B-finale 2018. Bak fra venstre: Anna-Stacia Beah, Renate Einarson, Mari Victoria Røste, Thale Bergquist, Heidrun Logstein , Ellinor Woie Røsok. Foran fra venstre: Charlotte Schjølberg, Anne Marte Leitao, Solveig Viken, Nora Margrete Hernes og Malin Nordahl Nåvik. Trener for laget er Unni Nordahl og lagleder Ingunn Aadahl.

I det innledende gruppespillet tapte de først åpningskampen tirsdag mot Sverre (4-5), men reiste seg mesterlig dagen etter med sin kanskje aller beste kamp noensinne mot svenske Frøsø som ble kraftig gruset (5-2). Frøsø ble forøvrig gruppevinner. Siste kamp mot Fram ble et nytt tap (1-5) på en dag da føtter og hode ikke ville samarbeide. Laget gikk dermed videre til B-sluttspill fra sin gruppe.

Sluttspill på Storsjøcup betyr et svært tett kampprogram så lenge man holder koken, og fredag spilte laget hele tre kamper hvor de egentlig hadde god kontroll hele veien. Jentene viste en enorm kampvilje og imponerte med godt lagspill, god oppbakking av hverandre og vinnervilje.

Trener Unni Nordahl som har fulgt jentene fra de startet med knøttefotball, forteller at jentene var godt fokusert på kampen i nuet og ikke tenkte så mye på neste kamp. I tillegg var de veldig flinke til å roe ned og restituere mellom kampene. Etter å ha beseiret Stiklestad/Vuku i kvartfinalen sent fredag kveld (4-2) skjønte de at de faktisk kunne gå helt til topps!

Tett kampprogram i sluttspillet – pausene må utnyttes godt.

Det skulle vise seg å holde stikk. Laget følte de hadde grei kontroll lørdag både i semifinalen mot Charlottenlund (3-0) og i selve finalen mot Sverre (4-1), som forøvrig var samme lag som de møtte i åpningskampen. Jentene imponerte nok en gang med styrke og godt lagspill. Laget unngikk skader underveis og kunne dermed bruke alle 11 spillerne i hele cupen.

Men Storsjøcup er ikke bare fotball. Mellom kampene har jentene også vært på shopping i Østersund, diskotek, felles pizza-spising med foreldregruppa, bading i Storsjøbadet og sosialt samvær sammen med resten av Neset-klanen som trofast støtter opp alle sine lag som deltar.

Det er moro på Storsjøcup!

Storsjøcupen er et høydepunkt som laget har sett fram til i omtrent ett år. Ifølge jentene ble det mye bedre enn de hadde forestilt seg! Det er slike opplevelser som sveiser lag godt sammen. Vi får nok ganske sikkert høre og se mye til dette laget fremover!

Legg inn en kommentar