Salgsmøte fiberbredbånd torsdag 19.mars

NTE Marked innbyr alle i område 1 til avtalesignering for tilknyttning til fibernettverket som er under planlegging på Frosta. Her blir det mulighet til å komme for å signere kontrakt og prate med våre kundekonsulenter.

Tid: Torsdag 19. mars kl 17:00 – 20:00
Sted: Kantina ved Magnushallen

bygdefiberplakatgenerell

 

Planen var å holde dette møtet sist mandag, men infobrevet til husstandene kom desverre ut for sent grunnet lengre postgang enn tidligere som følge av omlegging av postruta. Brevet ble derfor 2-3 dager forsinket. Det må vi bare beklage.

Vi prøver derfor på nytt og oppfordrer frostingene nå til å komme raskt på banen slik at vi får signert nok antall kontrakter til å kunne realisere utbygginga i år. Vi har en åpning for gravearbeidet fram til våronna starter, og det er hovedårsaken til at dette haster. Det er derfor viktig at alle som ikke har signert kontrakt gjør dette raskt, om de ønsker utbygging.

Velkommen!

ntelogoweb300

Legg inn en kommentar