Fotball e artig!

Den lille gressbanen mellom kunstgressbanen og Frostahallen er flittig i bruk av de yngre årsklassene i Neset. Banen egner seg ypperlig for 5’er-fotball som spilles i klassene for unger opp til og med 10 år.

Gressmatta har blitt virkelig fin etter god pleie av banemannskapet til Neset! Det er viktig med variert underlag for små fotballføtter slik at man kan unngå belastningsskader.

Sjanserik og underholdende kamp mellom Neset og Vuku Gutter 10 på Vinnatrøa
Sjanserik og underholdende kamp mellom Neset og Vuku Gutter 10 på Vinnatrøa

Tirsdag kveld hadde Neset Gutter 10 besøk av Vuku. Det ble en målrik kamp slik 5’er-kamper ofte er.  Og dèt er nettopp litt av poenget; mange mål og mye ballberøring av alle spillerne – viktige ingredienser for å vekke fotballinteressen og motivasjonen for videre deltakelse i eldre årsklasser.

Tøffe dueller, men også mye lek og moro med fotball
Tøffe dueller, men også mye lek og moro med fotball

Godt keeperspill av Nesets målvakt holdt hjemmelaget lenge inne i kampen før Vuku dro ifra i første omgang. Og til tross for iherdig innsats kom opphentingen i andre omgang litt for sent til å forhindre at Vuku trakk det lengste strået denne gangen. Det hersket likevel ingen tvil om at «fotball e artig» blant spillerne på begge lag uavhengig av resultat. Kampen endte 6 – 3 i favør Vuku. Men neste gang….!

Fotball e artig! Neset Gutter 10
Fotball e artig! Neset Gutter 10

 

Legg inn en kommentar