Vinn 1 meter Flax!

Har du flaks?

Vinn 1 meter Flax med Frostaporten-Quiz
Vinn 1 meter Flax med Frostaporten-Quiz

Ved å bruke noen få minutter på Frostaporten-Quiz’en som du finner under her kan du bli den heldige vinner av 1 meter Flax-lodd. Og er man riktig heldig kan det jo ligge en liten gullgruve blant disse loddene!

Frostaporten-Quiz

Frostaporten stiller på stand under Frostadan lørdag 8. august. Trekningen av vinneren blant innsenderne med riktig svar gjøres på slutten av bygdadagen. Quizen kan både fylles ut og leveres på standen i Frostahallen, eller du kan sende den til oss på mailadressen post@frostaporten.no senest i løpet av Frostadan.

Frostadan vil være en gylden anledning til å kunne diskutere nærmere hva dere som bruker startsida tenker om innholdet vi presenterer. Vi vil gjerne ha tilbakemeldinger på hva som eventuelt bør endres eller som dere kanskje synes mangler på nettsidene til FrostaportenFrostakartet og Facebook-sidene våre. Så stikk innom standen vår – alle innspill mottas med takk!

Legg inn en kommentar