Kulturminnedager

Har du en gammel terrin eller et serveringsforkle til utlån? Isåfall ønsker Historielaget, Husflidslaget og Bygdemuseet å låne dette til utstillinga på bygdemuseet helga 12. og 13. september i forbindelse med markeringen av årets kulturminnedager.

terrin

 

 

 

 

 

 

 

 

Kulturminnedagene blir markert med flere arrangement i samarbeid mellom nettopp Historielaget, Husflidslaget og Bygdemuseet. Årets tema er «nabolag», og  vinklingen er vektlagt på tradisjoner med «Vertskap – gjenstander og bilder».

Trioen er svært interessert i hjelp fra de som har bilder eller terriner og forklær som er brukt i en slik sammenheng, og som kan tenke seg å låne dem ut noen dager. Gjenstandene vil bli merket med lapp der navn/historien bak er med.

Henvendelse gjøres til:

Håpet er at dette blir ei helg der folk møtes og kan friske opp gamle minner, mens de ser på bilder og vakre, gamle bruksgjenstander. Vertskap i ethvert nabolag var basert på hjelp/lån. I tillegg til utstillinga blir det quiz med tårnkake til premie!

taarnkake

Legg inn en kommentar