Mens vi venter på det endelige valget…

Snart foreligger resultatet av årets kommunevalg, og mange er spent på om dette vil gi endringer for Frosta – deriblant også hvilken ordfører som vil stå i spissen for bygda vår!

Frostaporten har i tre uker før valget kjørt en  uhøytidelig kåring blant lokalpartienes ordførerkandidater for å lodde stemningen. Resultatene av denne avstemningen finner du under. Den viser et ganske klart skille med Høyres, Venstres og Senterpartiets kandidater på topp.

ordforervalg2015

Med hele 519 avgitte «stemmer» gir undersøkelsen iallfall en liten pekepinn på hva vi kan forvente oss av valget. Så får vi se hva enden på visa blir utover uka etter at forhandlingen om posisjonene er unnagjort.

Godt valg!

Hvem blir sittende i førersetet etter høstens kommunevalg på Frosta?
Hvem blir sittende i førersetet etter høstens kommunevalg på Frosta?

Legg inn en kommentar