Neset G14 til finale i Kretsmesterskapet

Som nummer to etter høstens fotballsesong i 1. divisjon for Gutter 14 var det en spent gjeng som dro til Trondheim tirsdag kveld for å spille semifinale mot Strindheim i selveste Kretsmesterskapet!

Hele 60 Neset-supportere møtte opp og fikk full valuta for turen. Neset tok føringen over kampen helt fra start, og etter bare 12 minutter hadde laget allerede rukket å sette hele 4 mål!  Endelig kampresultat ble 1-6 i favør Neset.

Neset Gutter 14. Bilde fra Norway Cup 2015.
Neset Gutter 14. Bilde fra Norway Cup 2015. Bak fra venstre: Kristin Gumaer, Sindre Jørås Skogmo, Edvard Sandvik Tagseth, Ingebrigt Aas, Jonathan Viken, lagleder Roger Lein. Midten fra venstre: lagleder Kjell Arne Aatlo, Henrik Viken, Anton Solvold, Sylvester Tommy Beah, Casper Olsen, Joachim Tomren, Caspar Øien Veimo. Foran fra venstre: Sigurd Hernes, Lasse Aatlo, Jonathan Valberg, Magne Qvarme, Halldor Løvrød, Martin Olsen, Eskil Rise Hønnås

Neset Gutter 14 er dermed klar for finalekamp mot Byåsen på SalMar-banen på Lerkendal neste helg. Vinnerlaget vil motta pokal og diplomer rett i forkant av kampstart på tippeligakampen Rosenborg-Haugesund søndag 1. november på Lerkendal. Det hadde vært noe det!

Vi krysser fingerer og ønsker laget lykke til!

Legg inn en kommentar