Henrik til topps igjen!

Kretsmesterskapet på ski sist helg på Steinkjer gav maksimal uttelling for Henrik Einangshaug. Lørdag ble han kretsmester på normaldistansen 5 km klassisk for G16. Og søndag fulgte han opp sammen med Kristian Evenhus og Simen Hegstad ved også å trekke det lengste strået på KM i stafett G15-16!

Kretsmestre KM stafett G15-16: Henrik Einangshaug, Kristian Evenhus og Simen Hegstad
Kretsmestre KM stafett G15-16: Henrik Einangshaug, Kristian Evenhus og Simen Hegstad. Foto: Per Ove Einangshaug

Simen Hegstad ble forøvrig kretsmester i G14, så det er vel ingen tvil om at guttene utgjorde et samlet godt lag. Likevel er det mye som skal klaffe for å lykkes slik, og de stilte i utgangspunktet som outsidere da Frol var favoritter.

Men alle hadde dagen; Henrik fulgte Frol sin bestemann helt inn til veksling. Gode etapper av både Kristian og Simen gav solid seier, 1.16 min foran Spillum.

Nå nyter familien Einangshaug helgas opptur før det blir Midt-Norsk mesterskap i Surnadal 30.-31.januar, og deretter Hovedlandsrennet i Fauske siste helga i februar.

Det er Ingen tvil om at Aasguten lykkes godt i sin skigruppe for tiden. Og da er det spesielt artig for oss at det står en frostingen øverst på pallen! Vi ønsker Henrik lykke til videre med løpene som kommer!


frostaporten_ledigannonse

Legg inn en kommentar