Seier til Neset i Vanvikan

Fotballcupen Vanvikan Indoor 2016 for senior herrelag ble arrangert lørdag 16. januar i Vanvikanhallen.

Det ble en lang dag, først med innledende gruppespill hvor Neset vant sin gruppe mot Rissa 1, Ørland 2 og Vanvik 1. Etter seier 2-0 i kvartfinalen mot Leik og hele 7-2 i semifinalen mot Rissa 1, var Neset klar for finale mot Bjørgan. Det ble en forholdsvis enkel match for Neset som vant solid 3-0.

Neset senior herrelag - vinnere av Vanvikan Indoor 2016
Neset senior herrelag – vinnere av Vanvikan Indoor 2016

Nesets Frode Jørstad Presthus kunne også ta med seg tittelen som turneringens toppscorer etter å ha fått nettkjenning 7 ganger, foran lagkamerat Benjamin Skogen og Fredrik Utstrand (Rissa) – begge med 6 mål.

Dette lover godt foran årets sesong. Og det kan være bra at A-laget er i rute, for allerede i mars skal Neset møte Rørvik i 1. kvalifiseringsrunde til NM på Vinnatrøa. Vi gleder oss til ny sesong!


frostaporten_ledigannonse

Legg inn en kommentar