Flotte skiforhold i lysløypa!

Etter en hittil snøfattig vinter la det seg endelig et flott gnistrende hvitt teppe siste uka. Skiutvalget i Frosta IL hadde allerede tidlig i fjor høst gjort en del forberedelser med bruk av beitepusser i den nye lysløypa ved Solheim, så da teppet var tykt nok kom dugnadsgjengen raskt igang med slådding, tråkking og etter hvert sporlegging!

God plass til både klassisk og skøyting
God plass til både skøyting og klassisk skigåing

Leder i Frosta IL, Oddlaug Lindgaard, kunne etter å ha prøvd løypa fredag melde om flotte forhold. Det kan ennå være litt løs snø enkelte plasser, men det går greit både for de som vil skøyte og de som holder seg til mer klassisk stil. Du kan følge med på Facebooksiden til skiutvalget for å finne mer informasjon om sporlegging. Vi sender en stor takk og varme tanker til alle som legger ned mange dugnadstimer for å tilrettelegge lysløypeanlegget – dette gir glede og bidrag til god helse for mange!

Oddlaug kunne også fortelle at det jobbes med å se på muligheter for å forbedre tråkkemaskina. Rett før jul fikk idrettslaget nemlig en gladmelding om tilskudd fra Gjensidigestiftelsen på hele 250 000 kr. Og Frosta Fjellstyre har bevilget 20 000 kr til samme formål. Dette vil komme godt med da slikt utstyr er svært kostbart, og for oss som bruker anlegget lover det bra for godt preparerte skiløyper også i åra som kommer!

Frosta Fjellstyre har ordnet temperaturmåler med smøretips ved parkeringsplassen - kan være kjekt å sjekke ut før en legger ivei!
Frosta Fjellstyre har ordnet temperaturmåler med smøretips ved parkeringsplassen – den kan være kjekk å sjekke ut før en legger ivei!

Så er det opp til oss da å faktisk bruke snøen og anlegget som nå står der i sin fineste vinterskrud!

Skitur i måneskinn
På skitur i kveld?

 

frostaporten_ledigannonse

Legg inn en kommentar