Vårvarme Frosta

Med Kristi himmelfartsdag kom ei markant værendring i landsdelen vår. Maksimumstemperaturen torsdag 21.mai ble målt til 18,0 grader på Frosta – over 14 grader varmere enn det var for bare en uke siden!

Kvamdalen lå dekt med nysnø flere dager forrige uke – her et bilde fra søndag 10.mai

Med det var Frosta varmest i Trøndelag, og kunne skilte med inntil da den høyest registrerte temperaturen i landsdelen i år!  Soknedal var nest varmest med 17,8 grader og Hitra-Sandstad tredje varmest med 17,6 grader.

Bjørkebladene har skutt fart i vårvarmen

Frosta beholdt varmen også fredag, og temperaturen ble da målt til 18,1 grader. Finværet er forventet å holde seg til over helga. Vi kan endelig fastslå at vinteren er over!

Vårlige grønntoner omkranser utsikten ved Lillevik

Legg inn en kommentar